Generali má Young & Rubicam

Pojišťovna Generali zahájila spolupráci s novou komunikační agenturou, která vzešla z tříkolového výběrového řízení na realizaci ATL a BTL aktivit skupiny Generali v ČR. Tendru se zúčastnilo celkem osm renomovaných agentur. Ve finále se střetla trojice Young & Rubicam (Y&R), WMC Grey a VCCP. Z pohledu Generali představil nejlepší dlouhodobý komunikační koncept tým Y&R.

„S novou agenturou plánujeme mimo jiné pracovat na uvedení nového positioningu značky Generali a zvýšení jejího povědomí na českém trhu,“ říká Zdeněk Mrkva, marketingový manažer pojišťovny Generali.

Y&R se bude starat zejména o kompletní přípravu mediálních kampaní a jednotný vzhled marketingových materiálů pro obchodní síť pojišťovny Generali.

„Vážíme si toho, že budeme mít příležitost spolupracovat s klientem, který již v rámci tendru projevil hluboké porozumění pro komunikační strategii a kreativu,“ komentuje výsledek tendru Tomáš Dvořák, Executive Managing Director Y&R.

Zdeněk Mrkva
Marketingový manažer pojišťovny Generali